Mobiele regieset

Techit is dé pionier op het gebied van mobiele videoregiesets. Ontdek een revolutie in audiovisuele oplossingen met onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke regiesets, ontworpen om videoproducties naar nieuwe hoogten te tillen.

De ultieme videoregieset

Onze mobiele videoregiesets zijn meer dan alleen apparatuur; het is een geïntegreerde oplossing in de vorm van een handige flightcase en meubelcombinatie. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we ervoor gezorgd dat alle benodigde apparatuur al is ingebouwd en aangesloten. Het enige wat je hoeft te doen, is stroom, internet en camera’s aansluiten. Daarmee is de set klaar voor gebruik!

Twee varianten, één doel

De videoregiesets zijn er in twee varianten. In de basis zijn ze gelijk. Alleen zijn ze verschillend uitgevoerd met het oog op de bediening.

1. Eenvoudige Set

Onze eenvoudige set is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Volledig bestuurbaar via een intuïtieve app, is deze set ideaal voor iedereen, van beginners tot professionals. Met slechts een paar tikken op de iPad heb je de volledige controle over de videoproductie. Eenvoudig, snel en zonder gedoe.

2. Geavanceerde Set

Voor de audiovisuele bedrijven met ervaring in streaming biedt onze geavanceerde set een breed scala aan mogelijkheden. De set bouwen we naar jouw wensen. Profiteer van uitgebreide controle over elk aspect van de productie, waardoor je de flexibiliteit hebt om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Deze set is de keuze voor professionals die streven naar de hoogste kwaliteit in hun videoproducties.

Waarom kiezen voor de regiesets van Techit?

  • Tijdbesparend: Onze regiesets zijn direct klaar voor gebruik, waardoor kostbare opbouwtijd wordt geminimaliseerd.
  • Gebruiksvriendelijk: Met een intuïtieve app en duidelijke instructies is onze eenvoudige set geschikt voor iedereen.
  • Maatwerk: De geavanceerde set biedt de mogelijkheid tot diepgaande aanpassingen voor ervaren professionals.
  • Kwaliteit: Techit staat voor hoogwaardige audiovisuele oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne videoproducties.