Hoe werken we?

Van A tot Z

Jouw uitdagingen op audiovisueel gebied gaan wij graag voor je aan. We nemen de tijd om alle opties te bespreken en tot een concreet plan te komen. Offertes werken we zo transparant mogelijk voor je uit.

Tijdens de installatie blijf je nauw betrokken in het proces. We bespreken de voortgang en blijven met je meedenken. Wanneer er uitdagingen ontstaan gaan we hier samen over in gesprek.

Na het opleveren kunnen er nieuwe wensen ontstaan. Ook dan kijken we graag naar de uitbreidingsmogelijkheden en maken we de installatie verder naar jouw wensen.

Bij storingen handelen we snel en realiseren we in overleg een tussenoplossing wanneer een reparatie langer gaat duren.

Bediening – alles in een app

Elke installatie begint met goede apparatuur. Maar de persoon die er in de praktijk mee aan de slag gaat moet het wel mee kunnen werken. Gebruikersvriendelijke bediening is daarom een enorm belangrijk aspect in een installatie. Om alles overzichtelijk te maken werken we veel vanuit het basisprincipe ‘alles-in-de-app’: alle apparatuur is centraal te bedienen vanuit de app. Die app staat op een tablet die door het hele pand te gebruiken is. Wij richten de app in naar jouw wensen en logica.

Achter deze eenvoudige bediening schuilen intelligente, door ons gebouwde, koppelingen met alle apparatuur. Denk hierbij aan een mixer voor geluid of video, een beamer en het beamerscherm. Maar ook het licht en zonwering kunnen we meenemen in de bediening.

Afwerking

Afwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel zichtbaar als onzichtbaar. Wij geloven dat apparatuur een langere levensduur heeft wanneer alles netjes is ingebouwd en weggewerkt. Alle apparatuur en bekabeling van een oude installatie die niet meer gebruikt worden verwijderen we volledig.